Wild Oat
Bromus ramosus
Iarba ovazului

Incertitudine cu privire la drumul corect in viata. Persoane talentate, care au dorinta de a face ceva semnificativ, dar nu au descoperit inca ce anume. De aceea pot simti nemultumire, plictiseala sau frustrare.

  citeste mai departe
 
Hornbeam
Carpinus betulus
Carpen

Sentimentul de luni dimineata, letargie, lehamite. Oboseala datorata unei cauze emotionale. Amana lucrurile importante pe care le are de facut. Dimineata se poate trezi mai obosit decat la culcare. Considera ca nu poate incepe lucrul fara un stimulant precum cafea, ceai sau ceva tonic.

  citeste mai departe
 
Cerato
Ceratostigma willmottianum
Cerato

Indoiala. Cand sunt confruntate cu luarea unei hotarari, aceste persoane au nevoie de sfaturi si confirmare din partea celorlalti, desi in potential au o intuitie foarte dezvoltata. Vorbesc mult, pun intrebari, sunt dornici de informatii si cunoastere, dar pe care nu le folosesc, din lipsa de incredere in propriile decizii.

  citeste mai departe
 
Gentian
Gentiana amarella
Gentiana

Dezamagire sau descurajare datorate unui esec. Persoane care se descurajeaza usor si ar dori sa renunte, desi in final nu fac acest lucru.

  citeste mai departe
 
Gorse
Ulex europaeus
Floarea sperantei

Lipsa sperantei si disperare. Depresie. Persoane care nu mai au dorinta sau energia de a se stradui. Multi din cei care au nevoie de acest remediu sufera sau au suferit de boli cronice. Cu toate ca nu mai spera intr-o imbunatatire a situatiei lor, la insistentele altor persoane pot fi convinsi sa mai incerce.

  citeste mai departe
 
Scleranthus
Scleranthus annus
Buruiana surpaturii

Indecizie. Oscileaza continuu intre mai multe alternative. Aceste persoane considera dificil sa ia hotarari de orice natura, dar cu toate acestea nu solicita parerea celor din jur. Parerile sau starile lor se pot schimba de la un moment la altul.

  citeste mai departe