Crab Apple
Malus pumila
Mar paduret

Sentiment de necuratenie. Preocupare obsesiva sau excesiva pentru detalii. Se pot simti impuri, pacatosi mergand pana la ura de sine. Pot fi complexati sau nemultumiti de anumite aspecte fizice sau morale. Persoane preocupate de ordine, curatenie sau puritate fie in exterior, fie in plan interior.

  citeste mai departe
 
Sweet Chestnut
Castanea sativa
Castan comestibil

Disperare extrema, inima zdrobita. Persoane care au sentimentul ca au atins limita suferintei si au abandonat orice speranta. Pe cat posibil, prefera insa sa indure aceasta agonie mentala in sinea lor, fara a se lamenta. Nu au ganduri de sinucidere. Remediu indicat de cele mai multe ori dupa disparitia cuiva drag.

  citeste mai departe
 
Larch
Larex decidua
Larita

Lipsa de incredere in sine, sentiment de inferioritate. Persoane care ii admira pe ceilalti, considerand ca ei nu ar putea fi capabili de succes. Nu incearca lucruri noi, dintr-o convingere eronata ca nu vor reusi.

  citeste mai departe
 
Star of Bethlehem
Ornithogalum umbellatum
Steaua din Betleem/Balusca

Soc, evenimente traumatice. Vesti rele neasteptate. Suferinta indelungata.

  citeste mai departe
 
Pine
Pinus Silvestris
Pin

Sentiment profund de vinovatie. Poate aparea chiar si atunci cand persoana nu este cu adevarat raspunzatore pentru cele intamplate. Reprosuri aduse propriei persoane. Toate esecurile sau dezamagirile prin care trec le vor pune pe seama propriei persoane.

  citeste mai departe
 
Oak
Quercus robur
Stejar

Epuizare. Persoane curajoase, perseverente, care continua sa se straduiasca si sa munceasca, depasindu-si fortele proprii. Viata este privita ca o lupta. Incapatanare. Uneori nu pot accepta ca lucrurile nu pot fi schimbate sau nu-si sesizeaza limitele si de aceea se extenueaza.

  citeste mai departe
 
Willow
Salix vitellina
Salcia galbena

Resentiment ascuns. Amaraciune sufleteasca.Autocompatimire. Persoane care se plang, dand mereu vina pe altii pentru nefericirea lor. Pesimism. In adancul sufletului lor nu pot uita sau ierta cu usurinta, chiar daca nu arata acest lucru.

  citeste mai departe
 
Elm
Ulmus procera
Ulm

Coplesit de responsabilitate. Persoane capabile, altruiste, leaderi innascuti care isi asuma multe responsabilitati. Remediul este indicat pentru momentele in care, prin pierderea temporara a increderii de sine, se indoiesc de capacitatile lor, avand sentimentul ca nu se mai descurca.

  citeste mai departe