Red Chestnut
Aesculus carnea
Castan Rosu

Teama si preocupare pentru binele si siguranta celorlalti. Adeseori ei se tem exagerat pentru cei pe care ii iubesc, pentru ca in imaginatia lor, anticipeaza nenorocirile ce se pot intampla celor din jur. Spre exemplu, daca cineva drag s-a accidentat sau este bolnav se ingrijoreaza peste masura si amplifica posibilele consecinte.


Dr Bach : pentru aceia carora le este dificil sa nu se ingrijoreze pentru alte persoane

  citeste mai departe
 
Wild Oat
Bromus ramosus
Iarba ovazului

Incertitudine cu privire la drumul corect in viata. Persoane talentate, care au dorinta de a face ceva semnificativ, dar nu au descoperit inca ce anume. De aceea pot simti nemultumire, plictiseala sau frustrare.

  citeste mai departe
 
Rock Water
Aqua Petra
Apa de izvor

Este singurul remediu care nu se prepara din flori. Persoanele care au nevoie de acest remediu, isi propun standarde inalte, sunt perfectioniste, dorind de multe ori sa fie un exemplu pentru cei din jur. Atunci cand nu le pot atinge sufera de negare de sine si se autoreprima. In stadii mai avansate poate fi vorba de gandire rigida sau fanatism.

  citeste mai departe
 
White Chestnut
Aesculus Hippocastanum
Castan alb

Ganduri repetitive, nedorite, obsesive, care nu pot fi alungate. Ingrijorare excesiva. Conversatii mentale cu diferite persoane. Hiperactivitate mentala motiv pentru care in viata de zi cu zi se concentreaza foarte greu, iar noaptea au de multe ori insomnii.

  citeste mai departe
 
Heather
Calluna vulgaris
Iarba neagra

Ganduri si preocupari centrate pe propria persoana. Persoane care in general vorbesc mult, mai ales despre propriile probleme sau interese. Au nevoie de auditoriu, depind de afectiunea si atentia celor din jur. Sentiment de singuratate interioara. Adeseori provin dintr-o familie in care au fost lipsiti de afectiune parinteasca.

  citeste mai departe
 
Agrimony
Agrimonia Eupatoria
Agrimonia sau Turita mare

Ingrijorari, probleme si suferinta mentala ascunse in spatele unei infatisari vesele sau zambitoare. Persoane sociabile, cu simtul umorului, fiind adeseori o companie placuta pentru cei din jur. Pentru a mentine starea de veselie pot recurge la bautura, droguri, alimentatie excesiva. Iubesc pacea, fiind deranjati de conflicte sau neintelegeri, iar pentru a le evita sunt dispusi sa lase mult de la ei.

  citeste mai departe
 
Crab Apple
Malus pumila
Mar paduret

Sentiment de necuratenie. Preocupare obsesiva sau excesiva pentru detalii. Se pot simti impuri, pacatosi mergand pana la ura de sine. Pot fi complexati sau nemultumiti de anumite aspecte fizice sau morale. Persoane preocupate de ordine, curatenie sau puritate fie in exterior, fie in plan interior.

  citeste mai departe
 


Rescue Remedy

Ce este Rescue Remedy?

Rescue Remedy (Remediul Salvator) este poate cel mai cunoscut si folosit dintre toate remediile florale Bach.

Nu este un remediu preparat dintr-o singura planta, ci o combinatie din 5 remedii florale: Rock Rose, Cherry Plum, Clematis, Impatiens si Star of Bethlehem.

Aceasta combinatie a fost stabilita de Dr Edward. Bach, ca fiind foarte eficienta pentru echilibrare emotionala in situatii de urgenta si de criza.

 

Cand se foloseste Rescue Remedy?...

  citeste mai departe
 


Rescue Cream

Ce este Rescue Cream?

Rescue Cream este o crema cu un efect intensiv de hidratare, indicata pentru piele sensibila si uscata.

 

Ce contine Rescue Cream?

Crema contine sase remedii florale Bach: Rock Rose, Clematis, Star of Bethlehem, Cherry Plum,
Impatiens si Crab Apple.

 

Aplicatii Rescue Cream<...

  citeste mai departe
 


Rescue Pastilles

Ce sunt Rescue Pastilles?

Bach Rescue Pastilles contin aceeasi combinatie de esente florale folosita si in Rescue Remedy.

Cum se folosesc Rescue Pastilles?

Dropsurile au un efect relaxant, nu contin alcool sau zahar si sunt foarte utile in calatorii, in combaterea stressului in cele mai diverse situatii cotidiene. Rescue Pastilles sunt preparate in trei variante de arome naturale: merisor, coacaz neg...

  citeste mai departe