Impresii Cursanti

Impresii Cursanti

Bach International Education Programme

 

Curs introductiv nivel 1, Curs avansat nivel 2

 

Curs practicieni Bach (BFRP) nivel 3

 

 

Renata – Bucuresti: Mi-a placut structura cursului, alternarea aspectelor teoretice cu cele practice si consider ca informatiile primite au fost chiar peste asteptari. Au fost utile exemplele concrete si lucrul practic, schimbul de informatii intre cursanti. Deja dupa acest curs sunt si mai entuziasmata fata de lumea minunata a acestor remedii.

 

Keuser - Constanta: Materiale de curs foarte bine structurate, pe intelesul tuturor. Trainer foarte talentat, antrenant, stimuleaza interactiunea, sudeaza grupul, creeaza atmosfera placuta, relaxanta si socializare armonioasa indiferent de provenienta si profesia participantilor. Remediile mi-au fost si imi sunt de ajutor atat mie cat si familiei si cunoscutilor mei. Consider ca sunt extrem de utile pentru toata lumea.

 

Daniela – Bucuresti: Curs foarte bine organizat, notite complete, usor de urmarit si predat intr-o maniera interactiva, cu implicarea fiecarui cursant. Detaliat, individualizat, bine prezentat.

 

Alina – Covasna: Apreciez in mod deosebit prezentarea informatiilor intr-o maniera pe care o consider captivanta si subliniez caracterul interactiv, care mie, personal, mi-a placut mult.

 

Diana - Bucuresti: Cursul a fost foarte bine documentat, prezentarea cuprinzatoare. Trainerul foarte calm, bine pregatit, tolerant si a reusit sa ne transmita entuziasmul sau fata de remedii.

 

Rodica – Bucuresti: Materialele de curs instructive, locatia incantatoare, trainerul emana calm si siguranta, implicare in prezentare, pune multa pasiune in munca.

 

Tania – Timisoara: Un ambient placut, bine dotat, materiale utile si simple, usor de inteles. O prezentare cu un inalt nivel de profesionalitate. Am ramas placut impresionata de acest curs, am acumulat informatii noi si utile.Doresc sa devin practician in terapia florala. Florile Bach mi-au schimbta si imbunatatit viata. M-au ajutat sa vad viata in mod diferit si sa rezolv in acelasi timp, pe langa problemele emotionale si asumarea unui stil de viata sanatos.

 

Adina - Bucuresti: Sunt foarte multumita de organizare. Am apreciat in mod deosebit coerenta si respectarea structurii cursului in prezentare. In plus m-am bucurat ca a fost un curs interactiv, dar fara divagatii necontrolate si inutile

 

Luminita - Bucuresti: Materialele de curs bine intocmite, cu informatii complete. Trainerul exceptional, bine pregatit, cu o voce calda, care face cursul sa fie si mai placut. Sala de curs buna, dotata cu aparatura necesara desfasurarii unui curs de calitate.

 

Traian Claudiu - Craiova: Trainerul este in primul rand un deschizator de drum pentru romanii ce vor sa practice acest tratament. Dovedeste calitati umane si didactice deosebite. Sala de curs face posibil contactul vizual permanent cu ceilalti. O prezentare foarte reusita, accesibila tuturor.

 

Elena - Bucuresti: Modul de prezentare foarte frumos, foarte usor de urmarit si asimilat. Atmosfera creata in sala de curs deosebita, a inspirat multa siguranta si sentimentul ca totul este foarte usor.

 

Ionela - Bucuresti: Sunt incantata pentru ca am participat la un curs interesant si placut: de la atmosfera creata de trainer la informatiile si modul lor de prezentare, precum si maniera concreta de a explica notiunile.

 

Sonia­ - Ploiesti: Pornind de la ambianta creata pana la cunostintele dobandite, intr-un mod foarte accesibil, cursul este la un nivel occidental si iti da o senzatie de confort. Trainerul – o gazda minunata, un om cu daruire si rabdare iesita din comun.

 

Elena Maria - Bucuresti: Cursul are o buna metoda de predare, astfel incat remediile se pot invata foarte uor. Sistemul interactiv de predare este dinamic si ajuta la fixarea cunostintelor dobandite. Trainerul este bine pregatit si are multa rabdare pentru a oferi explicatiile cerute.

 

Amalia – Cluj: Seminarele sunt excelent organizate si prezentate. Se invata foarte mult si in timpul seminarului si dupa, aprofundand cunostintele dobandite. Mi-au placut in special exercitiile interactive si sectiunea asemanari – diferentieri.

 

Felicia - Bucuresti: Materialele capteaza interesul, trainer extrem de implicat si care reuseste sa se faca foarte bine inteles, sala de curs prietenoasa, trainerul imprima ceva din personalitatea lui prin aranjamente si nu numai.

 

Cristina – Bucuresti: Am considerat in mod special util la acest curs exercitiul in care am fost pusi in ipostazele de Vorbitor, Ascultator, Observator; aprofundarea informatiilor in special legate de subtilitatile prescrierii remediilor. Am vazut foarte clar beneficiile remediilor pe propria persoana.

 

Codruta – Sibiu: Am apreciat grupurile organizate astfel incat sa luam contact cu cat mai multi colegi si opiniile lor.

 

Olivia – Bucuresti: Seminarul este bine structurat, interactiv cu informatii si exercitii utile si bine adaptate la continutul cursului.

 

Otilia – Bucuresti: Interactivitatea, jocul de roluri ajuta cel mai mult pe cursanti sa isi insuseasca abilitatile predate la curs. Toate exercitiile au fost utile si adecvate. Nimeni nu se poate plictisi la acest curs.