Curs Nivel 3 Inscriere curs Curs Nivel 1  

CURS NIVEL 2 - REMEDII FLORALE BACH - acreditat de Bach Centre din Marea Britanie

PROGRAM 2021 PENTRU NIVEL 2

 
CURS NIVEL 2 - REMEDII FLORALE BACH - acreditat de Bach Centre din Marea Britanie

 

15 - 16 mai 2021, Bucuresti

12 - 13 iunie 2021, Bucuresti

 

Urmatoarele date de curs vor fi afisate curand!

 

 

Completati formularul cu click pe butonul 'Inscriere curs'  de mai sus, sau trimiteti email la  pentru a va exprima intentia de a participa la urmatorul curs de nivel 2.

 

 

CURS NIVEL 2 (Curs avansati - De la teorie la practica) 

BACH CENTRE EDUCATION PROGRAMME

 

 

Nivelul 2 este un curs intensiv, pentru cei care au parcurs deja nivelul 1 si isi doresc sa aprofundeze cunostintele acumulate despre terapia Bach prin studii de caz si exercitii. La acest curs veti afla ce inseamna remediul de tipologie si care este diferenta dintre remediul de tipologie si remediul de stare. Veti avea posibilitatea sa va lamuriti neclaritatile, sa adresati intrebari, sa faceti diferentieri subtile intre remedii, beneficiind de experienta trainerului. 

 

 

Trainer: Claudia Cabat, experienta de training in domeniul terapiei florale din anul 2007. A lucrat cu peste 30 de grupe de cursanti de nivelul 1 in diferite orase din tara: Bucuresti, Cluj, Brasov,  Iasi. In Galeria foto poti gasi imagini de la cursurile din anii 2007 pana in prezent. Spre exemplu http://www.remediiflorale.ro/galerie-foto/2019  sau http://www.remediiflorale.ro/galerie-foto/2018

 

Primul specialist roman in terapia florala Bach pregatit de Bach Centre din Marea Britanie si autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului”. Din ianuarie 2003 specialist in terapia Bach - BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner) inregistrat la Dr Edward Bach Foundation. Psiholog, formator CNFPA.

 

Incepand cu februarie 2007 Bach Trainer acreditat pentru Nivelul 1, din iulie 2009 Bach Trainer Nivel 2, din octombrie 2012 Bach Trainer Nivel 3, iar din 2013 Marker acreditat de Bach Centre pentru Nivelul 3 si formator de practicieni in terapia florala Bach.

 

Tematica:  DE LA TEORIE LA PRACTICA

Cursul este interactiv, folosindu-se metode de lucru creative, pentru asimilarea rapida a informatiilor. 

  • Notiunea de remediu de tipologie si remediu de stare;
  • Consolidarea si aprofundarea cunostintelor dobandite la nivelul 1;
  • Comparatii si diferentieri subtile intre remedii;
  • Acumularea de incredere si experienta in folosirea remediilor;
  • Aplicarea filozofiei Dr Bach in viata de zi cu zi;
  • Studii de caz, exercitii si discutii pe diverse teme de interes

 

 

Certificare: cursul de nivel 2 face parte din Bach Centre Education Programme. Prin intermediul Bach Centre a fost posibila organizarea de cursuri la aceleasi standarde in peste 30 de tari din lume printre care si Romania. Cursul se finalizeaza cu un certificat in limba engleza (Certificate of  Attendance) eliberat de Bach Centre din Marea Britanie, avand sigla Bach Centre precum si numele si numarul trainerului acreditat. 

 

 

Inscriere: Participarea la nivelul 2 este posibila numai dupa parcurgerea nivelului 1, informatiile fiind prezentate gradual. Pentru exprimarea intentiei de participare sau inscriere completati formularul de pe site http://www.remediiflorale.ro/formular-inscriere sau trimiteti un e-mail la adresa . Veti primi prezentarea completa, programul de curs si informatii suplimentare.

 

Pe site-ul http://www.remediiflorale.ro/ aveti la dispozitie mai multe variante de formular de inscriere pentru persoana fizica, persoana juridica, PFA, CMI, CI, CIP, CMMF, etc. Dupa completarea formularului de inscriere primiti detaliile contului in care se poate face plata si prezentarea cursului. Telefon pentru informatii suplimentare: 0733-933277.

 

In situatia in care dupa ce plata a fost efectuata, din diferite motive, persoana nu poate participa la curs, taxa de curs nu se ramburseaza dar se transfera catre un alt curs de nivelul 2 din programul organizat de Bach Trainer acreditat de Bach Centre pentru Nivel 1, 2, 3 - Claudia Cabat.

 

Pentru a se putea lucra optim, trainerul Claudia Cabat isi rezerva dreptul de a selectiona cursantii astfel incat sa poata forma grupe de lucru.

Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile si este finalizata numai dupa acceptarea si confirmarea platii clientului, precum si confirmarea in scris a rezervarii locului la curs.

 

Va invit cu bucurie sa ne intalnim la curs,

 

Claudia Cabat

Bach Trainer, Specialist in terapia florala Bach acreditat de Bach Centre, Psiholog