Curs Nivel 3 Inscriere curs Curs Nivel 2  

CURS NIVEL 1 - REMEDII FLORALE BACH - acreditat de Bach Centre din Marea Britanie

PROGRAM 2021 PENTRU NIVEL 1

 
CURS NIVEL 1 - REMEDII FLORALE BACH - acreditat de Bach Centre din Marea Britanie

23 - 24 ianuarie 2021, curs online

27 - 28 februarie 2021, curs online

17 - 18 aprilie 2021, curs online

22 - 23 mai 2021, curs online

3 - 4 iulie 2021, curs online

25 - 26 septembrie 2021, curs online

 

Urmatoarele date vor fi afisate curand!

 

 

Completati formularul cu click pe butonul 'Inscriere curs'  de mai sus, sau trimiteti email la  pentru a va exprima intentia de a participa la urmatorul curs de nivel 1.

 

CURS NIVEL 1 (Curs de initiere in terapia florala Bach) 

BACH CENTRE EDUCATION PROGRAMME

 

Nivelul 1 este deschis publicului larg, indiferent de pregatirea profesionala. Pot participa cei care doresc sa invete cum sa foloseasca remediile Bach in viata de zi cu zi, pentru propria persoana, in familie si pentru cei apropiati, atunci cand se confrunta cu stari emotionale negative. Spre exemplu, trec printr-o perioada dificila, o mare suferinta sau schimbari majore care necesita adaptare, restabilirea increderii in sine si a echilibrului interior. Cursul este interactiv, folosindu-se metode de lucru creative si exercitii pentru asimilarea rapida a informatiilor.

 

Trainer: Claudia Cabat, experienta de training in domeniul terapiei florale Bach din anul 2007. A lucrat cu peste 75 de grupe de cursanti de nivelul 1 in diferite orase din tara: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Tg Mures, Craiova, Iasi, Ploiesti, dar si in mediul online. In Galeria foto poti gasi imagini de la cursurile din anii 2007 pana in prezent. Spre exemplu http://www.remediiflorale.ro/galerie-foto/2019  sau http://www.remediiflorale.ro/galerie-foto/2018

 

Claudia Cabat este primul specialist roman in terapia florala Bach inregistrat la Bach Centre din Marea Britanie si autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului”. Din ianuarie 2003 practician in terapia Bach - BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner). Psiholog, formator CNFPA.

 

Incepand cu februarie 2007 Bach Trainer acreditat pentru Nivelul 1, din iulie 2009 Bach Trainer Nivel 2, din octombrie 2012 Bach Trainer Nivel 3, iar din 2013 Marker acreditat de Bach Centre pentru Nivelul 3 si formator de practicieni in terapia florala Bach.

 

Tematica: Primul nivel cuprinde:

 • prezentarea celor 38 de remedii Bach 
 • rolul sistemului de terapie Bach in echilibrarea emotiilor si gandurilor negative
 • viata si filozofia Dr Edward Bach (film si prezentare)
 • cum si cand folosim Rescue Remedy si Rescue Cream
 • exemple practice de utilizare a remediilor Bach 
 • legatura dintre ganduri, emotii si comportament
 • mod de preparare: metoda soarelui si metoda fierberii
 • mod de actiune: principiul foitelor de ceapa
 • mod de administrare in situatii acute si cronice (sticluta de tratament)
 • folosirea remediilor florale Bach pentru copii si adolescenti
 • folosirea remediilor Bach pentru tratarea plantelor si animalelor

 

Certificare: cursul de nivel 1 face parte din Bach Centre Education Programme. Prin intermediul Bach Centre a fost posibila organizarea primului nivel, la aceleasi standarde, in peste 30 de tari din lume printre care si Romania. Cursul se finalizeaza cu un certificat in limba engleza (Certificate of  Attendance) eliberat de Bach Centre din Marea Britanie, avand sigla Bach Centre precum si numele si numarul trainerului acreditat. 

 

Inscriere: 

Numarul de locuri este limitat, iar rezervarea se face in ordinea achitarii taxei de curs. Se lucreaza cu grupuri mici de cursanti, pentru ca fiecare participant sa poata beneficia de maxim de atentie si spatiu de exprimare. Pentru inscrieri si detalii despre promotii completati formularul de inscriere de pe site http://www.remediiflorale.ro/formular-inscriere sau trimiteti un e-mail la adresa .

 

Pe site-ul http://www.remediiflorale.ro/ aveti la dispozitie mai multe variante de formular de inscriere pentru persoana fizica, persoana juridica, PFA, CMI, CI, CIP, CMMF, etc. Dupa completarea formularului de inscriere primiti prezentarea cursului si detaliile contului in care se face plata. 

 

In situatia in care dupa ce plata a fost efectuata, din diferite motive, persoana nu poate participa la curs, taxa de curs nu se ramburseaza dar se transfera catre un alt curs de nivelul 1 din programul organizat de Bach Trainer acreditat de Bach Centre pentru Nivel 1, 2, 3 - Claudia Cabat.

 

Pentru a putea lucra optim, trainerul Claudia Cabat isi rezerva dreptul de a selectiona cursantii astfel incat sa poata forma grupe de lucru.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile si este finalizata numai dupa acceptarea si confirmarea platii clientului, precum si confirmarea in scris a rezervarii locului la curs.

 

Va invit cu bucurie sa ne intalnim la curs,

Claudia Cabat

Bach Trainer, Specialist in terapia florala Bach acreditat de Bach Centre, Psiholog

 

***


Impresii Cursanti

 

Anca Gontea: Extraordinar curs, a fost e experienta magică pentru mine, plină de entuziasm. Materia este profundă și de bună calitate, explicată într-o manieră relaxantă, usor de inteles.


Alina Nica: Multumim Claudia pentru calmul si fata senina cu care ne-ai introdus in lumea fascinanta a remediilor BACH! Aceste doua zile de training am simtit ca au fost in mare parte si terapie, chiar daca doar am povestit despre remedii fara sa luam vreo picatura. Cantitatea de informatii este foarte mare si cu exemple foarte utile, care pot sa inspire in utilizarea si experimentarea remediilor. Mi-a placut ca informatiile au fost pentru toate categoriile de varsta, dar si pentru animale si plante. Eu am un cactus si cateva fire de bambus. Cu siguranta o sa incerc si pe ele remediile BACH. Mi-au placut mult si slide-urile acelea in care trebuia sa gasim remediul pentru o anumita persoana din imagine. Poate mai multe astfel de slide-uri ne-ar ajuta sa retinem si mai bine fiecare remediu pentru ce situatie se aplica. Stii cum se spune "o imagine face cat 1000 de cuvinte."


Adina Bota: Claudia e un trainer minunat, un bun profesionist. Cursul a fost foarte util pentru mine, clar, cuprinzator, la obiect.


Gina Marincat: Cursul m-a ajutat sa imi confirm cat de important este sa ai o stare pshihica echilibrata. Desi am mai citit inainte despre florile lui Bach, pot spune ca nu am inteles mare lucru. Prin acest curs si materialele primite am reusit sa imi structurez ideile si sa inteleg utilizarea remediilor Bach. Sunteti un trainer care ofera cu drag cunostintele avute. Aveti darul de a reusi sa ii faceti pe oameni sa inteleaga principiile acestor remedii, uilizarea lor, actiunea lor si nu in ultimul rand importanta naturii si a plantelor.

 

Gabriela Boghiu: Sunt foarte bucuroasa ca am participat la acest curs si am un sentiment de implinire, de deplina rezonanta cu informatia prezentata. Interactiunea cu Claudia si cu intreaga grupa a fost minunata, eliberatoare, prin prisma constientizarii ca toti ne confruntam cu emotii pe care nu le intelegem si pe care nu le prelucram complet. Sinceritatea, deschiderea pe care s-au bazat interactiunile mi-au dat un sentiment de siguranta si de apartenenta la grup, de integrare. Un sentiment minunat!

Informatia a fost deosebit de interesanta si a fost prezentata intr-un mod foarte placut, structurat, usor de retinut si de aplicat. Totul a fost minutios organizat, instructiunile foarte clare si a decurs foarte bine din punct de vedere tehnic.

 

Adriana Mihaltan: Un curs foarte bine structurat: informațiile ușor de integrat. Trainerul se asigura periodic prin feedback de la grup dacă informațiile sunt asimilate. O atmosfera excepțională, deși a fost online! Nici nu am simțit când s-a scurs timpul. Mulțumesc!  Apreciez foarte mult munca Claudiei și a Suportului tehnic. Se vede profesionalismul și implicarea. Am participat la foarte multe webinare online, pot spune ca este unul din cele cel mai bune din toate punctele de vedere.

 

Emilia Ciupe: Un curs dinamic, foarte bine structurat, presărat de exemple numeroase, plin de informații utile. Doua zile au trecut foarte repede,am învățat foarte multe lucruri extrem de folositoare.

 

Mihaela: Cursul a fost foarte bine structurat, teoria era echilibrată foarte bine de exercițiile practice, iar informațiile teoretice mai grele alternau cu cele ușoare. Mi-a plăcut foarte mult filmul referitor la viața dr Bach, a fost revelator. Iar Claudia a adus o energie foarte echilibrata și pură, a creat un spațiu în care toată lumea s-a simțit văzută și auzită. Recomand din inimă cursul, eu una abia aștept să trec la nivelul următor!