Curs Nivel 3 Inscriere curs Curs Nivel 2  

CURS NIVEL 1 (curs introductiv) acreditat de Bach Centre

Cursuri certificate de Bach International Education Programme din Marea Britanie

 
CURS NIVEL 1 (curs introductiv) acreditat de Bach Centre

Calendar cursuri nivel 1 in 2019

 

2 - 3 martie 2019, Bucuresti

9 - 10 martie 2019, Iasi

23 - 24 martie 2019, Brasov

22 - 23 iunie 2019, Bucuresti

 

Informatii:  sau 0733 933 277

 

Tematica: CURS INTRODUCTIV

Participand la nivelul 1 aveti posibilitatea sa va formati o baza de cunostinte in domeniul terapiei Bach si sa intelegeti mai multe aspecte ale propriei personalitati. Nivelul 1 este deschis publicului larg si se adreseaza celor care doresc sa invete cum sa foloseasca remediile florale Bach. Primul nivel cuprinde:

 

  • prezentarea celor 38 de remedii Bach,
  • informatii si aplicatii Rescue Remedy si Rescue Cream,
  • exemple practice de utilizare a remediilor florale,
  • aplicatii: sarcina, nastere, copii, adolescenti, varstnici.
  • viata si filozofia Dr Edward Bach (film si prezentare),
  • mod de preparare: metoda soarelui si metoda fierberii
  • mod de actiune, principiul foitelor de ceapa
  • administrarea remediilor pentru uz personal, prieteni si familie,
  • administrarea remediilor pentru plante si animale.

 

Cursul este interactiv, folosindu-se metode de lucru creative pentru asimilarea rapida a informatiilor. Fiecare cursant va avea ocazia sa experimenteze personal actiunea remediilor. Cei inscrisi vor primi materiale de curs.

 

Locatie: Cursul de nivelul 1 se va desfasura intr-o ambianta placuta si accesibila, destinata organizarii de cursuri si care va fi anuntata ulterior celor inscrisi.

 

Trainer: Claudia Cabat, psiholog, formator CNFPA si International Registered Practitioner, primul specialist roman pregatit de catre Dr Edward Bach Foundation si autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului”. Din ianuarie 2003 practician in terapia florala Bach, acreditat de catre fundatia “Dr Edward Bach” din Marea Britanie, din februarie 2007 Bach Trainer acreditat pentru nivelul 1, din iulie 2009 Bach Trainer Nivel 2, iar din octombrie 2012 Bach Trainer Nivel 3.

 

Certificare: acest curs face parte din Bach Centre Education Programme. Prin intermediul Bach Centre a fost posibila organizarea primului nivel, la aceleasi standarde, in 30 de tari din lume printre care si in Romania. Cursul se finalizeaza cu un certificat (Certificate of  Attendance) eliberat de Bach Centre, care este acelasi oriunde in lume.

 

Taxa de participare: 550 RON. Se lucreaza cu grupuri mici de cursanti, pentru ca fiecare participant sa poata beneficia de maxim de atentie si spatiu de exprimare. Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea se face in ordinea achitarii taxei de curs. Pentru inscrieri si detalii privind numarul de cont trimiteti un e-mail:   sau www.remediiflorale.ro.

Tel pentru informatii suplimentare si inscrieri: 0733-933277.

 

Va astept cu drag la curs,

Claudia Cabat